17.6 C
Pals
Dissabte, 11 maig 2024
- Publicitat -

Divendres i cap de setmana de sol i calor estiuenca

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres i cap de setmana de temps majoritàriament assolellat i calor. Deixem enrere la dinàmica atmosfèrica que feia créixer nuvolades i l’estat del cel avui i els dies vinents serà majoriatàriament assolellat i amb alguns núvols prims que poden enteranyinar parcialment el cel a la tarda. Diumenge a la tarda amb cel a estones parcialment cobert.

L’ambient d’estiu es farà notar amb una temperatura màxima que anirà dels 30 a 32 ºC a l’interior del Baix Empordà, valors una mica més frenats als municipis costaners, però allà la temperatura mínima puja especialment durant el cap de setmana amb unes properes nits més xafogoses. Fins i tot podem tenir nits tropicals amb una temperatura a la qual li costarà baixar dels 20 ºC a la costa.

Bon estat de la mar amb vent entre fluix i moderat de garbí, guanyant una mica més d’intensitat la tarda de diumenge. Un vent que durant les tardes provocarà marejol o lleugera maror, en general amb onades que no superaran els 0,5 metres d’altura. La temperatura superficial del mar s’ha escalfat ràpidament els darrers dies al voltant dels 21 ºC, segons informa l‘observador meteorològic Josep Pascual a l’Estartit.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:00:42

(Vídeo) Batalla campal en un bar de l’Estartit

Una violenta baralla en un bar de copes de l'Estartit ha esdevingut viral després de ser enregistrada per un testimoni. Les imatges, que han circulat àmpliament fins i tot en països com el Regne Unit i els Estats Units, mostren moments de gran violència amb destrosses significatives al local.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -