10.3 C
Pals
Divendres, 17 maig 2024
- Publicitat -

Cel parcialment ennuvolat amb risc de tronades a la tarda

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El primer dia sencer d’estiu tindrà dos vessants ben diferenciades. Un matí que encara tindrem el cel entre mig o molt ennuvolat, que farà que comenci la jornada molt variable i encara sense protagonisme absolut del sol. I una tarda amb risc de ruixats intensos que podran portar tempestes associades.

Avui ja no tindrem el cel amb tanta pols amb suspensió i n’haurem de donar gràcies a la tramuntana que ha bufat les últimes hores i que avui encara ho farà moderadament.

A la tarda, el Servei Meteorològic de Catalunya, ha emès un avís per intensitat de pluja. Adverteix de ruixats que localment poden ser molt intensos, de més de 20 litres en mitja. A més, podran anar acompanyats de tempesta i localment poden portar associats fenòmens violents.

Per temperatures, quedaran molt semblants a les d’ahir, encara amb molta xafogor i mínimes a la comarca de l’ordre del 18-20 ºC, i màximes que podran estar entre els 30-32 ºC.

I per la revetlla de Sant Joan, el mateix dia de Sant Joan i per diumenge, l’estabilitat tornarà i la calor es farà més evident, refermant-se amb més contundència la propera setmana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Radicalitat

Escric això a mitja tarda de la jornada electoral. Ni idea de quin serà el resultat final. Segons les...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -