16 C
Pals
Dimarts, 14 maig 2024
- Publicitat -

Ambient calorós i xafogós amb creixement de núvols de tarda

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimarts que serà calorós, seguint la dinàmica dels últims dies. Possiblement no tindrem els termòmetres tan elevats però difícilment notarem aquesta disminució perquè seran pocs graus i s’hi barrejarà la humitat causant temperatures de xafogor d’insomni a la nit.

Estem parlant que les temperatures tindran una forquilla entre els 19-20 ºC mínims, amb nits que podran ser tropicals i 32-34 ºC màxims.

El cel es presenta assolellat de bon matí, sense nuvolositat i amb un començament del dia molt càlid, radiant i amb bonança. Les temperatures de matinada elevades deixaran pas a un dia totalment estival, amb només alguna nuvolada a l’interior de la comarca, que en principi avui no hauria de ser significativa. Demà sí que tindríem un dia amb més probabilitat d’algun ruixat de tarda a l’interior, però tornarem a tenir un dimecres amb el matí ben radiant.

Acabarem el mes de juny amb un repunt de la inestabilitat que, a dia d’avui sembla que a la nostra comarca farà diana dijous i divendres a la tarda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Es rebenta una canonada d’aigües fecals i s’acaba tallant la carretera de Palamós a Sant Feliu de Guíxols

La Policia Local ha tallat la circulació d'aquest carrer i els Bombers estan treballant en les primeres accions preventives i de reparació.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -