14.9 C
Pals
Dimecres, 8 maig 2024
- Publicitat -

Temperatura més elevada

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres amb temps força assolellat tot i l’arribada d’alguns intervals de núvols una mica més abundants cap al final del dia, que com a molt poden repetir alguna gota com va passar ahir.

Pel cap de setmana el temps assolellat s’imposa amb una temperatura que puja amb màximes de 31 a 33 ºC. L’ambient serà calorós i les properes nits poden ser tropicals sense baixar dels 20ºC especialment als municipis costaners.
Pel que fa a l’estat de la mar, molta tranquil·litat avui. Dissabte i diumenge entre marejol i maror, onades màximes d’entre mig i fins a un metre d’altura.

El més destacat del cap de setmana serà l’arribada d’una massa d’aire més càlida que també ens portarà una mica de pols en suspensió, i que ens acompanyarà també durant l’inici de la setmana vinent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un mos, un glop – Mas Muxach – Escola de Natura La Coloma

Sabeu la frase “Jau, Coloma, jau!”? Doncs va sortir d’aquí, d’en Jordi Muxach i la seva gossa Coloma, que junts van fer història als anys 90 guanyant nombrosos reconeixements als concursos de gossos pastors de tot el país. Avui parlem amb en Ròmul Muxach, que actualment porta l’Escola de Natura La Coloma i pastura el ramat actual de Mas Muxach, a l’Estartit.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -