27.4 C
Pals
Dimecres, 17 juliol 2024
- Publicitat -

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols organitza la primera Jornada d’esport inclusiu

També avui s’inaugurarà la temporada d’estiu 2023 del Nàutic Vell a les 19 h

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat la primera Jornada d’esport inclusiu al Nàutic Vell de Sant Feliu de Guíxols. La crida ha estat tot èxit, i un total de 43 persones, entre monitors i usuaris, gaudiran de la pràctica d’esports nàutics i caiac entre les 10 i les 13 hores d’avui. Aquesta acció té l’objectiu d’acostar la nàutica a la ciutadania de forma inclusiva.

Des de fa un any, el Nàutic Vell ofereix accés al mar a un col·lectiu de persones amb diversitat funcional o mobilitat reduïda. La tasca es duu a terme a través d’unes grues que fan possible el trasllat de les persones a qualsevol embarcació i a qualsevol zona de la platja per tal que puguin practicar tota mena d’esports nàutics. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració del Rotary Club Costa Brava i les empreses Saona Boats i  Kayak Center Guíxols, com també de les associacions del territori: Vimar, Viu Autisme i el Trampolí.

D’altra banda, la cambra de comerç inaugurarà la temporada d’estiu 2023 del Nàutic Vell també avui a les 19 h. Durant l’acte hi haurà el parlament del Sr. José Luís Bonet, president de La Camara de España, i clourà l’acte el president de la Cambra de Sant Feliu de Guíxols, Eduard Bosch. Els objectius d’enguany és poder augmentar la col·laboració amb les associacions per fomentar l’ús d’aquestes instal·lacions i amb les empreses del sector nàutic per promocionar la pràctica d’esports nàutics adaptats.

cambra

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La gran novel·la del Baix Empordà – Capítol 2

Després d'introduir els personatges i les situacions, aquesta setmana la Gran Novel·la del Baix Empordà segueix a partir de...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -