16.4 C
Pals
Divendres, 10 maig 2024
- Publicitat -

Divendres majoritàriament assolellat amb maror al matí

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Temps de divendres assolellat amb algun núvol baix al litoral a primera hora. La temperatura assolirà els 33 ºC de màxima. La temperatura mínima s’ha situat al voltant dels 19 ºC la passada matinada baixant lleugerament respecte ahir. El vent serà de component nord, nord-est, amb lleuger gregal. Estat de la mar amb maror onades superiors a mig metre amb tendència a millorar al final de la jornada cap a marejol.

La propera nit i matinada serà més calorosa i xafogosa amb la formació de boirines i núvols baixos que duraran fins a les primeres hores del matí de dissabte. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de perill per calor nocturn per la matinada vinent que afecta el litoral del Baix Empordà, i informa que les properes nits, fins a mitjans de la setmana vinent, seran tropicals (> 20 ºC) o tòrrides (25 ºC).

Diumenge dia assolellat i molt calorós amb vent que passa a component sud i temperatura que pot superar els 35 ºC a l’interior del Baix Empordà. Tant dissabte com diumenge molt bon estat de la mar amb lleuger marejol.

La setmana que bé continuarà l’episodi de calor iniciat diumenge i no hi ha previsió de canvis fins a finals de la setmana vinent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Pol Oñate: “Per nosaltres ‘Ritmo Sakral’ és un viatge cap al poder personal que et canvia per dins”

L’Auditori -Espai Ter serà l’escenari aquest dissabte 11 de maig a les 21 h de l’estrena del projecte 'Ritmo Sakral', un espectacle interdisciplinari on conflueixen la música de Bach, el folklore, l’electrònica, la dramatúrgia, els efectes visuals i una DJ Aromàtica.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -