15.4 C
Pals
Dilluns, 6 maig 2024
- Publicitat -

Matí més assolellat i ambient menys calorós

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Estem vivint jornades realment càlides, a la nostra comarca del Baix Empordà, amb màximes molt altes, i mínimes que han posat les nits a valors tropicals. L’humitat i els núvols baixos estan sent els responsables de la xafogor. Avui, però, l’atmosfera canviarà i ens despertarem primer amb menys boires i sense tants núvols baixos, amb aire de tramuntana que farà marxar l’humitat i amb temperatures que baixaran tranquil·lament entre 3 i 5 graus, tant amb les mínimes com amb les màximes.

Així doncs, ens mourem amb una forquilla tèrmica d’entre 16-17 ºC mínims, als 25-27 ºC màxims. Desapareixerà tota la sensació de xafogor i l’aire serà més respirable. Tot i això, la nit encara ha estat bastant càlida i xafogosa.

El cel anirà de l’ambient pràcticament asolellat de bon matí, sense gaire nuvolositat, als núvols d’evolució diürna que deixaran el cel entre poc o mig ennuvolat. No esperem pluja associada a aquests núvols.

Per demà i per dijous la situació s’inestabilitza i tornaran els ruixats. I les temperatures es faran menys càlides.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dilluns amb cel parcialment ennuvolat

Inici de setmana amb variabilitat al cel i estones de cel força tapat. Demà serà més probable que els ruixats afectin al Baix Empordà i a partir de dimecres temps assolellat i ascens de la temperatura.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -