10.3 C
Pals
Divendres, 17 maig 2024
- Publicitat -

Darrers dies de la monotonia anticiclònica

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimecres i també dijous continuarà l’estabilitat atmosfèrica i la gran amplitud tèrmica. Es repetiran les boirines matinals i ambient fresc a primera hora amb una temperatura mínima entre els 10 i 13 ºC i ambient càlid o calorós al migdia amb màximes que a l’interior del Baix Empordà arribaran fins als 28-30 ºC. Demà al matí és més probable que les boirines o bancs de núvols baixos siguin més extensos i triguin una mica més a desfer-se, però el sol també s’acabarà imposant.

De cara als darrers dies de setmana, la segona meitat de dissabte començarem a intuir canvis al cel amb una mica més de variabilitat i temperatura màxima més baixa,  i diumenge notarem un ambient de tardor. Descens clar de temperatura, especialment pel que fa a la temperatura màxima i ja no repetirem els elevats valors de fins a 30 ºC que hem tingut els darrers 10 dies.

El temps anticiclònic doncs té els dies comptats i a partir de diumenge s’obre la porta a possibles precipitacions, encara per a concretar quan i amb quina quantitat, però sembla clar que la setmana vinent veurem ploure.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Radicalitat

Escric això a mitja tarda de la jornada electoral. Ni idea de quin serà el resultat final. Segons les...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -