15.4 C
Pals
Dimecres, 15 maig 2024
- Publicitat -

Dilluns ennuvolat a l’espera de pluja

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui ens espera un dia amb cel força ennuvolat. Això farà que l’amplitud tèrmica no sigui tan  gran com la setmana anterior amb una temperatura màxima que avui li costarà superar els 20 ºC, i una temperatura mínima al voltant dels 16 ºC.

Després de més de 20 dies sense ploure al Baix Empordà, avui és possible que arribi la pluja en forma de plugims al matí. Entre migdia i tarda també es pot produir algun ruixat d’abast local, tot i que en general, l’Empordà quedarà al marge dels ruixats intensos que sí es produiran a altres indrets del litoral català.

Demà  variabilitat al cel i dimecres més estones de sol amb recuperació de la temperatura màxima que pujarà per sobre els 27 ºC. Això sí, serà un ascens transitori, perquè entre divendres i dissabte arriba una massa d’aire més freda i més inestabilitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La iaia celebren 10 anys de “On és la màgia” amb 4 concerts

La iaia celebrarà els 10 anys del disc “On és la màgia” amb una celebració molt especial amb 4 concerts. Així mateix també es farà una reedició del disc, el primer que arribarà en vinil, que inclourà tres temes inèdits: ‘Màgic, màgic’, ‘Nen de les estrelles II’, i ‘Tu i els teus rínxols’. Les cançons
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -