18.8 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

Més sol al matí i tarda ennuvolada pel pas d’un front

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimecres ha començat amb una temperatura en general més baixa que ahir, amb mínimes entre 10 i 13ºC,  tot i que avui la màxima serà una mica més elevada al voltant dels 25 ºC. El temps assolellat serà predominant al matí, però entre migdia i tarda ens creua un sistema frontal, força desgastat difícilment arribi amb pluja al Baix Empordà, però sí que deixarà una tarda amb cel més ennuvolat.

Demà variabilitat al cel amb el vent de component sud-oest com a protagonista. Un garbí que altre cop bufarà amb cops que poden superar els 50 km/h i que farà disparar la temperatura novament fins als 27 ºC a l’interior del baix Empordà. Continuaran passant fronts, o restes de sistemes frontals, per exemple la nit de dijous, podent deixar algun ruixat breu i poc abundant, però en general la pluja continuarà esquivant la comarca. Divendres i dissabte la temperatura torna a baixar amb un ambient més semblant a la tardor pels darrers dies de la setmana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es promociona per primer cop al Canadà

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona es va donar a conèixer al Quebec (Canadà) entre 45 agents i programadors de viatges i mitjans de comunicació de la regió.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -