13.7 C
Pals
Dimarts, 7 maig 2024
- Publicitat -

Cel enteranyinat i vent de garbí

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dijous la jornada es torna a presentar amb ambient molt suau. Potser una mica menys que ahir dimecres però la sensació primaveral tornarà a ser ben palpable.

Poc diferent serà el dia meteorològic d’avui dels últims perquè avui esperem suavitat. El dia no serà gens fred però sí que serà una mica ennuvolat per núvols alts. Durant les primeres hores del matí també ens acompanyarant núvols baixos i bancs de boira que localment reduïran força la visibilitat.

I serà la nuvolositat que tindrà efectes en la temperatura: les temperatures mínimes a la comarca podran ser una mica més altes, amb valors que seran propers als 5 ºC. I les màximes podran ser una mica més baixes, uns o dos graus menys que ahir. Posant el límit màxim proper als 20 ºC.

El garbí podrà bufar entre fluix i moderat i es deixarà sentir amb màxims propers als 40 km/h. I per demà ens visitarà un front descafeïnat que no podrà fer ploure però que deixarà el dia molt més ennuvolat que avui.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×24

Avui hem celebrat la classificació del Girona per la següent Champions i hem solucionat dubtes sobre Xavi Hernàndez amb...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -