13 C
Pals
Diumenge, 28 abril 2024
- Publicitat -

Variabilitat al cel amb més sol al matí i risc d’algun ruixat a la tarda

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’episodi de pluja del passat divendres i dissabte va deixar més de 36 mm a Verges i la Bisbal d’Empordà.  A resta del Baix Empordà es van acumular de 20 a 30 mm, com els 30 mm de Castell d’Aro i Calonge, o els 26 mm de Palafrugell. En els 10 dies que portem de març a la comarca la pluja ja ha deixat entre 40 i 60 mm. Una pluja molt benvinguda, del tot insuficient per omplir aqüíferes i pous, però sí que és un primer pas per revertir l’actual situació de sequera hidrològica i forestal.

Tornant al temps present, la setmana comença amb una primera meitat del dia en general amb sol i algunes bandes de núvols que seran transitòriament més compactes entre migdia i tarda. La temperatura anirà entre els 3 ºC de mínima i els 16 ºC de màxima. De cara a la tarda poden arribar ruixats, localment acompanyats de tempesta. Però la pluja en cas de produir-se serà en forma de ruixats de distribució irregular, d’abast local i amb quantitats que en general seran entre minses i poc abundants sense afectar tota la comarca.

Demà i dimecres més sol i pujada de la temperatura màxima.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Flors i Violes 2024 tanca la seva 15a edició amb gran èxit de participació

En la seva quinzena edició, el Flors i Violes de Palafrugell ha acollit espectacles per a tots els públics durant els tres dies que ha durat. Més d'un centenar d'activitats i una quarantena d'espais i carrers decorats que han donat la benvinguda a la primavera a Palafrugell.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -