15.1 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Divendres assolellat i cap de setmana amb més presència de núvols

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres amb predomini del temps assolellat, si bé encara hi ha restes de pols en suspensió i el pas d’alguns núvols alts ens deixarà un cel a estones mig enteranyinat. El dia ha començat amb una temperatura entre els 7 i 10ºC al Baix Empordà, i l’ambient serà molt suau o càlid durant les hores centrals del dia amb una temperatura màxima de més de 20 ºC. El termòmetre pot fins i tot superar els 23 ºC a l’interior de la comarca.

Pel cap de setmana estat del cel variable amb progressiu increment dels núvols. Dissabte amb intervals de núvols que entre la nit i matinda de diumenge seran més abundants, sense descartar algun petit ruixat o quatre gotes. Diumenge amb cel entre mig i a estones força tapat i descens de la temperatura amb valors màxims per sota els 20ºC.

Per la setmana vinent, l’arribada d’un centre de baixes pressions amb aire relativament més fred en alçada farà incrementar la inestabilitat i la probabilitat de pluja.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -