13.8 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Domini del temps assolellat i gran amplitud tèrmica

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La pluja dels darrers tres dies ha deixat acumulacions de gairebé 20 mm a punts del nord i interior del Baix Empordà. En destaquen els 19,2 mm de Verges, i els més de 18 mm a la Tallada d’Empordà. També s’ha superat la desena de litres per metre a a La bisbal d’Empordà i Castell d’Aro, i a Calonge s’assoleixen els 14,5 mm des de dissabte passat.

Per contra, entre l’Estartit i Palamós les quantitats de pluja acumulada han estat més exigües els darrers dies deixant entre 5 i menys de 10 mm.

Aquest dimecres ha començat amb ambient fred la temperatura mínima s’ha situat entre 2 i 4 ºC. Hi haurà gran amplitud tèrmica, ja que a diferència dels darrers dies, avui lluirà plenament el sol i el termòmetre arribarà fins als 20 ºC.

El vent de component sud, sud-oest també serà protagonista amb cops de més de 50 km/h entre migdia i tarda, i alteració martíma amb maregassa i mar de fons. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -