15.1 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Temps majoritàriament assolellat amb vent de garbí

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous amb temps força similar al d’ahir amb predomini del sol, si bé a estones transitaran algunes bandes de núvols alts i mitjans. Matí fresc però gens fred amb temperatura mínima més elevada entre els 12 i 14 ºC. La temperatura màxima es mourà dels 18 a 20 ºC al Baix Empordà. El vent de garbí que ha bufat amb cops de més de 70 km/h durant la darrera matinada, avui bufarà amb força moderada i continua la situació de maregassa a la costa.

Per als propers dies i festius: divendres sol a estones parcialment enteranyinat i ambient suau o càlid al migdia. Dissabte en general també predomini del temps assolellat. Diumenge serà el dia que presentarà major inestabilitat amb cel a estones parcialment cobert, risc de pluja i lleuger descens de la temperatura. Tot plegat amb vent de component sud, sud-oest que divendres, dissabte i diumenge encara bufarà amb cops d’entre 40 i 50 km/h i diumenge podent superar els 60 km/h.

Dilluns de Pasqua el sol torna a guanyar protagonime sense pluja i amb temperatura més alta.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -