10.3 C
Pals
Divendres, 17 maig 2024
- Publicitat -

Variabilitat al cel i ruixats localment intensos

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir vam començar el mes de maig amb ruixats i xàfecs tempestuosos a la meitat nord del Baix Empordà que van acumular sols entre migdia i tarda de 30  a 40 mm. Destaquem que el total de pluja acumulada les darrers 24 h a Verges ha estat de 63,2 mm.

Avui situació encara d’inestabilitat, no hi haurà precipitació extensa, ni  general arreu, ni  pluja continuada, però si ruixats de distribució irregular que localment poden ser intensos i acompanyats de tempesta aquesta tarda, tal com indica l’avís de perill que ha emès el Servei Meteorològic de Catalunya. 

Pel que fa a temperatura, ambient relativament fred per l’època, i ens mourem entre els 7-10 ºC de mínima i els 18 ºC de màxima.

Demà es va enretirant la massa d’aire fred en alçada, tindrem un inici de dia fred amb mínimes al voltant dels 4-6 ºC i en general més estones de sol, però sense acabar de fer net del tot, amb variabilitat al cel  i encara és possible que demà a la tarda pugui créixer alguna nuvolada.

Pel cap de setmana recuperació progressiva de la temperatura, sense pluja i de moment sense calor aquests primers dies de maig. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Radicalitat

Escric això a mitja tarda de la jornada electoral. Ni idea de quin serà el resultat final. Segons les...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -