16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Matí fred i estat del cel amb més presència del sol

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dijous, tot i no descartar algun plugim residual ara a primera hora del matí, i a zones de més al sud de la nostra comarca, el dia es desperta amb molta més estabilitat que els últims que hem viscut. 

La jornada d’avui ja no serà tan fresca i un dels titulars és que la temperatura pujarà progressivament amb un cel que mica en mica anirà recuperant l’ambient assolellat, partint de les restes de nuvolositat matineres.  

La fresca matinal amb temperatures mínimes que seran de l’ordre dels 9-10 ºC mínims, contrastarà amb la suavitat al migdia amb màximes que arribaran als 25 ºC. I l’ambient càlid es farà més important per l’efecte del predomini del sol que a mesura que el dia avanci serà més rellevant. Entre migdia i vespre vent de component sud, un garbí que pot superar els 50 km/h.

Pels propers dies tindrem una lleugera estabilització de l’atmosfera amb temperatures que s’aniran suavitzant, encara però amb intervals de núvols. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -