16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Cel ennuvolat amb ruixats al matí

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Últim dia de la primavera astronòmica de l’any. Avui, faltant 9 minuts per les onze de la nit, entrarem a la nova estació estival. I essent l’últim dia l’acabarem amb inestabilitat i ruixats a la nostra comarca. Serà el dia més inestable de la setmana.

Començarem el dia ja amb els efectes de la pertorbació que ens està creuant. I això canviarà la dinàmica de temps que estàvem vivint. Avui, i durant les primeres hores de la jornada, l’inestabilitat i la pluja serà la meteorologia que preveiem. No descartem ruixats intensos, amb alguna tempesta. De cara a la tarda, la probabilitat de pluja aminorarà i el dia quedarà pendent de la nuvolositat.

La pluja serà bruta, perquè esperem encara celatges terrossos. I és que avui encara tenim molta pols sahariana en suspensió, que fins demà portarà ruixats de fang.

Les temperatures, tot i les pluges, no seran gaire diferents a les d’ahir, i aniran dels 15 ºC mínims als 28-29 ºC màxims.

La pertorbació d’avui deixarà el dies següents inestables, amb temps incert. Però amb possibilitat d’algun ruixat de tarda. I les temperatures quedaran a la banda fresca, mínimament més baixa del que tocaria per l’època.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -