18.5 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

Solstici d’estiu xafogós i amb fins a 33ºC de temperatura màxima

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui és el solstici d’estiu i a les 11:14h arriba oficialment l’estiu 2022, tot i que meteorològicament fa setmanes que en notem la seva presència.

El temps d’aquest dimarts serà molt similar al d’ahir. El motiu és perquè ens despertem altra vegada amb núvols baixos que mantindran el nivell de xafogor molt elevat i la sensació de calor acusada.

Avui la temperatura pujarà algun grau tant per mínima com per máxima, la contrapartida és que la humitat de l’ambient no serà tan acusada com ahir, però la sensació de calor que notarem serà similar o superior a la de dilluns.

Anirem dels 19 graus mínims al quasi 33 màxims, i el vent bufarà moderat entre migjorn i garbí. Avui, ens mirarem les tempestes de lluny perquè des del nostre territori del Baix Empordà mirant cap nord-oest tindrem tota l’energia tempestuosa, però a partir de demà començaran un dies d’ambient inestable amb ruixats que ens podran afectar i podran ser d’intensitat forta. I això és bona notícia perquè netejarà l’ambient xafogós i afeblirà el termòmetre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Processó de Verges: “Tot ha canviat, però som conscients que hi ha planter”

La Processó i la Dansa de la Mort d'enguany ja tenen les torxes a punt per encendre i acollir la representació amb més de 500 actors participants.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -