14.4 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

Tarda de divendres amb més núvols, algun ruixat i vent del nord

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui un cel més ennuvolat a partir de migdia i tarda amb temperatura màxima que quedarà una mica més baixa. El pas d’un nou front ens portarà un temps més inestable a la tarda i pot ploure, enforma d’algun ruixat, que localment pot anar acompanyat de tempesta, acumulant quantitats entre minses i poc abundants al Baix Empordà. A la tarda també es reforça el vent de component nord, una Tramuntana que provocarà mala mar, amb maregassa i onades de més de 2.5 metres fins demà al matí.  

Dissabte al matí s’anirà encalmant i desapareixerà la Tramuntana, encara amb forta maror a l’inici del dia, i l’ambient serà més fred a primera hora, amb una mínima de 4 a 6 ºC i una temperatura màxima de fins a 16 ºC. A la tarda alguns núvols prims, que també es poden acompanyar diumenge, en general cap de setmana amb força sol i pujada de temperatura diumenge. De cares a dilluns vinent arriba una pertorbació que pot portar una mica més de pluja. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell celebrarà el tradicional Vot de la Vila el dilluns de Pasqua

Fotografia del far de Sant Sebastià | Ajuntament de Palafrugell El proper Dilluns de Pasqua, 1 d’abril, se celebrarà la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -