11.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Progressiva recuperació de la temperatura

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui tindrem un dia de recuperació després de l’últim episodi inestable. Encara no tindrem un dia cent per cent radiant ni estable, però sense acabar de fer net del tot ja notarem la milloria, sobretot de cara al migdia que el sol podrà lluir més i això implicarà temperatures màximes una mica més càlides.

Així doncs, notarem una clara pujada de les temperatures: dels quasi 20 graus màxims que rondaven les estacions baix empordaneses dimarts passat, avui dijous podrem arribar als 25 graus o passar-los. Per contrapartida, ens despertarem amb sensació fresca i això serà el primer bon dia sortint al carrer de bon matí perquè el termòmetre mínim quedarà a la ratlla dels 10-12 graus.

El cel encara estarà entre mig i poc tapat, però mica en mica s’aniran obrint clarianes. La Tramuntana també serà notícia perquè podrà bufar moderada i coincidint amb el centre del dia el vent quedarà de direcció més variable tot afluixant la força.

Aquest fet, fa que el Servei Meteorològic de Catalunya hagi emès un avís per estat de la mar, a la costa empordanesa, per onades que podran ocasionar maregassa i mar de fons de component nord. Aquest avís engloba tota la costa alt i baix empordanesa pel matí i de cara a la tarda quedarà restringit més a la costa nord.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -