14.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Ambient molt fred amb gelades generalitzades al Baix Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres ha començat amb temperatura de cru hivern. La temperatura mínima amb valors fins i tot per sota del que seria habitual (d’entre -3 ºC i fins a -5 ºC) continuaran avui i demà, i de mica en mica la temperatura anirà pujant al llarg de la setmana que ve.

Aquest matí de l’ambient és molt fred i tal com va passar ahir es repeteixen gelades extenses al Baix Empordà. Davant la persistència de 3 dies o més amb temperatura mínima tan baixa el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís d’onada de fred que afecta no sols el Baix Empordà sinó pràcticament la totalitat del país. Matí amb més sol i vent fluix o encalmat. A partir de migdia el vent de Tramuntana torna a aparèixer amb cops que poden superar els 50 km/h a la meitat nord de la comarca i el cel quedarà parcialment ennuvolat.  

Demà cel mig ennuvolat o enteranyinat, ambient que segueix fred si bé la temperatura mínima puja una mica i el vent de Tramuntana que ens acompanyarà fins al matí de diumenge. El darrer dia de la setmana el vent anirà desapareixent, el cel estarà majoritàriament assolellat i comença a pujar la temperatura diürna progressivament sota domini del temps anticiclònic, però les nits seguiran essent gèlides.  

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Club Hoquei Palafrugell no pot fallar

Els baixempordanesos han baixat fins a la cinquena posició, ja que tant Taradell com Igualada s'han situat per davant amb un punt més
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -