19.5 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Temps assolellat i Tramuntana que guanya força a la tarda

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El darrer dia del mes seguim sota influència de l’estabilitat anticiclònica i per tant ens espera una jornada assolellada o amb alguns núvols prims. Ahir va ser protagonista la gran amplitud tèrmica de més de 20 ºC entre la temperatura mínima i la màxima, i és que de la fred de primera hora vam passar als més de 20ºC que es van enregistrar a localitats com Torroella de Montgrí, La Bisbal d’Empordà, Palafrugell o els gairebé 23 ºC de La Tallada d’Empordà.

Avui la temperatura màxima no serà tan elevada, al voltant dels 16 ºC, amb Tramuntana que anirà guanyant força al llarg del dia, sobretot a partir de la tarda, i també provocarà lleugera alteració marítima. El vent del nord demà serà més intens amb cops de més de 70 km/h i el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès avisos de perill per vent i alteració marítima al Baix Empordà pel primer dia de febrer.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Matí de divendres parcialment ennuvolat, Tramuntana i més sol dissabte

Divendres parcialment ennuvolat al matí, Tramuntana i més sol la resta de dia. Dissabte assolellat amb calor al migdia i diumenge petit retrocés de la temperatura màxima.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -