14.1 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Temps assolellat i Tramuntana que guanya força a la tarda

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El darrer dia del mes seguim sota influència de l’estabilitat anticiclònica i per tant ens espera una jornada assolellada o amb alguns núvols prims. Ahir va ser protagonista la gran amplitud tèrmica de més de 20 ºC entre la temperatura mínima i la màxima, i és que de la fred de primera hora vam passar als més de 20ºC que es van enregistrar a localitats com Torroella de Montgrí, La Bisbal d’Empordà, Palafrugell o els gairebé 23 ºC de La Tallada d’Empordà.

Avui la temperatura màxima no serà tan elevada, al voltant dels 16 ºC, amb Tramuntana que anirà guanyant força al llarg del dia, sobretot a partir de la tarda, i també provocarà lleugera alteració marítima. El vent del nord demà serà més intens amb cops de més de 70 km/h i el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès avisos de perill per vent i alteració marítima al Baix Empordà pel primer dia de febrer.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -