12.8 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Sant Jordi amb més sol al matí i nuvolades de tarda

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dimarts, a la nostra comarca del Baix Empordà, la meteorologia es presenta variable i freda. La Diada de Sant Jordi d’enguany no serà de màniga curta. En línies generals, cal dir que no esperem una jornada molt adversa, però quedarà a la banda freda. Només caldrà anar abrigat durant tot el dia i preparar el paraigua per si la tarda ens sorprèn algun ruixat. 

La jornada tindrà dos parts ben diferenciades, com un típic dia de primavera: el matí que serà bàsicament assolellat i la tarda que serà amb molta probabilitat de creixement de nuvolades, que ens podran deixar algun ruixat, que localment pot anar acompanyat de tempesta, però que no se n’espera gran quantitat de precipitació. 

Així doncs,  tindrem un matí molt aprofitable i una tarda més incerta. La tramuntana també serà bastant protagonista i n’esperem que amb les hores vagi perdent força. Al matí encara bufarà moderada. 

Les temperatures seran les protagonistes de la jornada freda que tindrem i aniran dels 2-3 ºC mínims, als 15-16 ºC màxims.  

I hem d’esperar que a partir d’avui les temperatures es vagin moderant sense perdre la variabilitat al cel. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -