17.3 C
Pals
Dimarts, 14 maig 2024
- Publicitat -

Vent i mala mar de sud amb increment de la inestabilitat al final del dia

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous que serà de pas de núvols, després d’una jornada de dimecres que va tornar a ser exageradament càlida, amb valors màxims que van tornar a posar els termòmetres molt alts. La Bisbal amb 30,1 ºC o La Tallada amb 30,4 ºC van ser unes de les temperatures més altes d’ahir a tot Catalunya.

Avui trencarem aquesta dinàmica càlida perquè ens creuarà un sistema frontal que entre la tarda-vespre-nit deixarà ruixats a la nostra comarca. No esperem grans acumulats pluviomètrics al Baix Empordà perquè la pluja més important serà la que afecti a la zona occidental i del sud de Catalunya.

Quedarem al marge de quasi tots els avisos que el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès per avui. Així doncs, els avisos per vent fort de ponent, per acumulació i intensitat de pluja no ens han de preocupar. A la nostra comarca, només tenim activat l’avís per estat de la mar amb onades que podran superar els 4 metres ocasionant mar brava de sud o sud-oest, sobretot a partir del migdia. També hi haurà notable mar de fons.

I a la tarda-vespre-nit ens arribarà la inestabilitat màxima associada al front que ens estarà creuant, i serà el moment amb màxima possibilitat de precipitació. Seran ruixats d’intensitat feble, en general, a la nostra comarca. Per temperatures esperem una forquilla que anirà dels 15 ºC mínims als 26 ºC màxims i això ja seran alguns graus menys que ahir. I pels propers dies esperem ambient més de tardor i temps més inestable amb nous possibles ruixats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Increment de la inestabilitat amb alguns ruixats

Dimarts l'ambient serà més fred amb una temperatura màxima que li costarà assolir els 20 ºC degut al cel tapat i alguns ruixats.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -