13 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Cap de setmana variable

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La pluja caiguda entre dimecres i dijous ha deixat una bona regada al Baix Empordà sumant les darrers 48h més de 45 mm a la Bisbal d’Empordà, 41 mm a Palafrugell o 40 mm també a Begur.

Avui tindrem un divendres assolellat i amb ascens de la temperatura, valors que arribaran als 20-22 ºC de màxima. A la tarda, però amb vent de garbí que pot bufar amb cops de més de 50 km/h.

El temps per Sant Jordi ve marcat per la incertesa: tot i que és possible l’arribada d’alguns ruixats dispersos, el Baix Empordà quedarà força al marge d’aquests. El dia no serà radiant ni assolellat, tindrem variabilitat al cel amb intervals de núvols,  vent entre sud i sud-oest que pot superar els 60 km/h. I algun moment entre migdia i primera hora de la tarda que es pot escapar alguna gota, com a molt lo just per empipar una mica les parades perquè no serà una jornada plujosa. La temperatura baixa novament i la màxima quedarà per sota els 18ºC.

Diumenge cel variable estones de sol i altres cel parcialment ennuvolat, no s’espera pluja, i temperatura amb tendència a pujar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -