22.5 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

Telefónica fa tombar una ordenança fiscal de Santa Cristina d’Aro

El màxim òrgan del poder judicial a Catalunya dona la raó a Telefònica i tomba la taxa municipal per ús privat del domini públic local per part de les empreses de telefonia mòbil

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Butlletí Oficial de la Província de Girona ha publicat la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que ha donat la raó a Telefònica en un recurs que havia interposat contra l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

La part dispositiva de la citada resolució, a més, declara nul·la l’ordenança fiscal per la qual la companyia de serveis de telèfons mòbils havia denunciat al consistori cristinenc. Es tractava d’una taxa municipal de l’exercici 2017 que regulava “la utilització privativa o aprofitament del domini públic local” per part de companyies telefòniques. Més concretament, la taxa també era exigida a aquelles empreses de telefonia mòbil que no eren titulars de la xarxa de domini públic local.

Així doncs, la resolució del màxim òrgan judicial de Catalunya ha deixat sense efecte aquesta ordenança fiscal, que era la número 20, i no ha imposat el pagament de les costes del contenciós.

Sobre aquesta qüestió, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro no ha fet cap declaració a Ràdio Capital.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós presenta la programació de la 8a edició del festival Amb So de Cobla de Catalunya

Enguany, com a novetat, s’incorporen nous espais per gaudir d'aquest so de cobla com el Parc dels Països Catalans, o la Capella del Carme. A més, es retorna a l’Arbreda i es manté la Plaça Josep Sarquella.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -