18.8 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

La previsió de grip disminueix al Baix Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha previst una disminució de l’activitat gripal a la comarca del Baix Empordà durant les properes setmanes.

Durant la setmana passada a tot Catalunya es van registrar fins a 276,17 casos de síndromes gripals per cada 100.000 habitants. Ara però la previsió d’aquesta setmana, a tot el territori, és de 238,26 casos de grip per cada 100.000 habitants.

Casos gripals a Catalunya 2018
Taxa de previsió per cada comarca de Catalunya dels casos gripals. L’actual setmana és el mapa anomenat: “Taxa prevista: setmana t+1” | Font: Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Al Baix Empordà, aquesta tendència a la moderació també s’ha fet evident. Durant la setmana passada, la comarca de l’Empordà tenia un elevat nivell de casos de grip. Aquesta setmana però la situació s’ha rebaixat a un nivell més moderat.

El Departament de Salut de la Generalitat també ha publicat la previsió en referència a la propera setmana, deixant clar que els brots gripals augmentaran una altra vegada. Aquest increment però no situarà la comarca en estat de contagi elevat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Presentada la 62a edició del Carroussel Costa Brava de Palafrugell

Les colles de carrossaires, comparses i grups d’animació van presentar el gran Carroussel de la Costa Brava en un...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -