7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

El Vida es posposa finalment al 2021

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Vida ha anunciat finalment que decideix ajornar fins l’any vinent la celebració del festival a causa de la situació que s’està vivint arreu del país amb el coronavirus.

El festival va realitzar el passat 26 de maig una consulta amb més de 4000 persones i finalment s’ha optat per posposar el festival al 2021.

El Vida anuncia avui gran part del cartell, a falta d’un parell de caps de cartell i alguns altres artistes que s’aniran presentant al llarg d’aquest any.

Els darrers abonaments ja estan a la venda al web, ja que tots els abonaments i entrades de dia adquirits fins ara seran vàlids pel VIDA 2021. En cas que així ho preferiu, també serà possible sol·licitar el reemborsament de les entrades ja adquirides a partir del dilluns 8 de juny escrivint-nos a [email protected] En aquests moments us demanem suport per fer de les vostres entrades adquirides un tresor que mai es devaluarà, ja que el VIDA continuarà anys i anys sense fallar-vos. Pel que fa a l’allotjament, els tickets del VIDA CAMP (i els abonaments combinats amb càmping) també seran vàlids pel 2021. En el cas de les tendes de campanya i bungalows reservats a través del nostre web, l’import dels mateixos serà retornat al comprador sense haver de fer cap gestió. Tot i això, en el cas que vulgueu conservar-lo per l’any vinent, tindreu el mateix allotjament pre-reservat fins el 30 de setembre.

L’entrada El Vida es posposa finalment al 2021 ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -