11.2 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

Eloi Sabater: “ Ens hem d’obrir i gaudir de l’estiu tot mantenint la situació”

Eloi Sabater de La Pera ha tret la millor nota de selectivitat a tot Catalunya i és estudiant a La Bisbal d’Empordà. En fase general ha tret un 9,9 i en fase específica entre un 19,86 i un 13,98 sobre 14. Al Supermatí d’avui, ens ha explicat que tot i que estava content de l’examen, va quedar sorprès quan en va rebre els resultats el dia 23 de juny.

Preguntat sobre els seus projectes, ha explicat que es vol llançar a una carrera de medicina o biomedicina a Girona o Barcelona. Així, s’està preparant per uns 6 anys d’estudis més uns 4 més de MIR.

Ens ha indicat que la preparació de la selectivitat va ser una mica complicada a causa de les restriccions i que van perdre classes però que tot plegat l’Institut ho va fer de la millor manera possible. El batxillerat va ser una barreja de classes presencials i telemàtiques, amb més o menys de cada una segons els mesos.

Pel que fa a l’estiu, treballarà de cambrer com la majoria d’estudiants i també vol gaudir de la platja, la família i els amics.

Finalment, considera que la major part dels joves han respectat les mesures restrictives del govern quant al coronavirus. Estima que, encara que la situació pugui ser complicada, ens hem d’obrir i gaudir de l’estiu tot mantenint la situació. Es tracta de tenir un equilibri entre les dues coses i no passar un estiu com l’any passat durant el qual els joves no podien fer gairebé res.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios