17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Els Ajuntaments del Baix Empordà es reuneixen telemàticament

El Consell Comarcal els informa de les diverses mesures preses per fer front a la situació actual

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimarts passat, es va realitzar per videoconferència una reunió de coordinació entre els diferents Ajuntaments del Baix Empordà per tractar de la crisi sanitària actual. S’hi va informar de les mesures preses pel Consell Comarcal del Baix Empordà per fer front a la situació actual.

Aquí teniu les més destacades.

Elaboració i distribució de mascaretes
L’Àrea de Benestar social va repartir entre els professionals sanitaris, serveis socials i cossos d’emergència de la comarca 3.000 mascaretes re-utilitzables.

Gestió de les targetes moneder
L’Àrea d’Ensenyament ha facilitat als Ajuntaments la informació i la documentació necessàries perquè puguin gestionar l’entrega de les targetes moneder a l’alumnat que se’n beneficia.

Seguiment dels Equips Bàsics d’Atenció Social (EBAS)
L’Àrea Bàsica de Serveis Socials continua donant els serveis d’urgència i serveis mínims acordats als diferents municipis que presten serveis des de l’EBAS La Bisbal, EBAS Calonge i EBAS Palamós. Els serveis d’urgències socials es realitzen a porta tancada de 9h a 15 hores i es segueix atenent telefònicament les famílies.

Pel que fa el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD), els casos existents estan atesos i es comptabilitza algunes altes degudes a tancaments de centres de dia o altes hospitalàries.

Finalment, també es van abordar temes com les desinfeccions de locals i vies públiques o la propera obertura d’una convocatòria de subvenció d’ajuts per al pagament del lloguer destinat a la gent gran o la proposta de suport econòmic als autònoms, empreses i al sector turístic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -