15.8 C
Pals
Dijous, 22 febrer 2024
- Publicitat -

Els ajuntaments que es van reunir amb Endesa confien en les solucions proposades per la companyia

Els alcaldes d'aquests municipis van sortir d'aquesta reunió amb una visió optimista i pensant ja en la setmana santa i l'època estival. 

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dimarts els alcaldes dels municipis de Palamós, Palafrugell, Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i de Pals, juntament, amb el segon tinent d’alcalde de Sant Feliu de Guíxols van reunir-se amb representants de l’empresa Endesa Catalunya per traçar una sèrie d’acords per millorar el subministrament i evitar els talls del servei elèctric que es van viure el passat estiu. Els alcaldes d’aquests municipis van sortir d’aquesta reunió amb una visió optimista i pensant ja en la setmana santa i l’època estival.

L’alcalde del consistori palamosí, Lluís Puig, explicava que aquesta reunió amb Endesa era una continuació de la reunió que fa uns mesos havien fet els alcaldes del Baix Empordà que s’havien vist afectats per aquests talls de subministrament. Ja en aquell moment es va demanar a la companyia que posés sol·lució a aquests talls. Després de parlar amb la companyia i analitzar les mesures proposades per Endesa, Lluís Puig s’ha mostrat satisfet amb el resultat.

Pel que fa a l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, confien en que Endesa compleixi el que promet a l’hora de millorar el servei. L’alcalde del municipi recorda que la Costa Brava Centre és una zona que a l’estiu veu com creix exponencialment la seva població i durant el darrer estiu es van observar diverses mancances en el servei. Jordi Soler espera que això se sol·lucioni abans de l’estiu.

A Palafrugell, l’alcalde Joan Vigas també s’ha mostrat satisfet amb les sol·lucions que s’han ofert des d’Endesa. Explica que durant la primera part de la reunió es van explicar els motius de les incidències i, finalment, es van donar les sol·lucions per evitar que es repeteixin aquests problemes durant el proper estiu. Tot i això, l’alcalde de Palafrugell reconeix que ens trobem en un moment complex on en clima és un factor que cal tenir en compte.

En el cas de Castell-Platja d’Aro, el seu alcalde, Maurici Jiménez, creu que calia arribar a uns compromisos de millora per part d’Endesa. Platja d’Aro va quedar afectada sobretot en la zona de compres que hi ha al centre del municipi. Maurici Jiménez explica també que la comunicació i el seguiment que ha ofert la companyia és un dels punts que destaca de la reunió.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

30 equips participaran en la final nacional de VEX Robotics a Palafrugell

Els participaran arriben des de comunitats com Catalunya, País Basc o València.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -