3.4 C
Pals
Dimecres, 27 gener 2021

Els alumnes de 1r d’ESO del Centre Prats de la Carrera són finalistes del “Mobile Learning Awards”

Amb el projecte "Ei, et penja un fil", els alumnes han arribat a ser finalistes d'aquests guardons organitzats pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, la Mobile World Capital i l'entitat MSchools

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

MAPA: El Baix Empordà no ha recuperat el poder adquisitiu d’abans de la crisi del 2008

El poder adquisitiu de la comarca disminueix un 6,3% respecte al 2007. Això es deu a que, mentre que la mitjana d’ingressos ha augmentat gairebé un 10%, l’índex de preus al consum ho ha fet més, amb un 16%.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

Santa Cristina bonificarà un 30% de l’IBI d’aquells qui instal·lin energies renovables

En el cas d'instal·lacions comunitàries es farà una rebaixa del 5% de l'impost a cada veí
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

“Ei, et penja un fil” és el projecte finalista dels alumnes de 1r d’ESO del Centre Prats de la  Carrera als premis “Mobile Learning Awards”Uns guardons, organitzats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Mobile World Capital i l’entitat MSchools que reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil en l’educació.

El projecte dels alumnes partia de la pregunta “Com ens vestirem d’aquí a 50 anys?” tenint en compte que cal incorporar tecnologia wearable i aspectes d’ecologia, sostenibilitat i equitat. I algunes de les propostes realitzades pels alumnes per millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes han estat la creació de rellotges i braçalets que regulen l’exposició al sol, jaquetes amb localitzadors per a nens petits, sabates esportives per a diabètics, roba que controla la freqüència i batec cardíac, entre d’altres. Es tracta d’una iniciativa que “pretén conscienciar l’alumnat de la necessitat que les noves generacions esdevinguin generadores d’idees, continguts i plantejaments cap a un món millor i una societat més justa”.

El dijous vinent, 28 de febrer, una representació del Centre Prats de la Carrera de Palafrugell rebrà el premi en l’acte educatiu “Changing Education Together”, en el marc del Mobile World Congress. A l’entrega hi assistiran el consellers d’Educació i de Polítiques digitals de la Generalitat de Catalunya i d’altres representants d’institucions educatives i centres de tot Catalunya.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

David Casadellà: “Encara no he rebut els ajuts per les destrosses del Glòria”

El productor de Poma Girona va perdre 5 hectàrees l’any passat i encara no ha rebut les subvencions

Altres notícies