Els alumnes de 1r d’ESO del Centre Prats de la Carrera són finalistes del “Mobile Learning Awards”

Amb el projecte "Ei, et penja un fil", els alumnes han arribat a ser finalistes d'aquests guardons organitzats pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, la Mobile World Capital i l'entitat MSchools

Tecnologia i oci digital
Tecnologia i oci digital

“Ei, et penja un fil” és el projecte finalista dels alumnes de 1r d’ESO del Centre Prats de la  Carrera als premis “Mobile Learning Awards”Uns guardons, organitzats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Mobile World Capital i l’entitat MSchools que reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil en l’educació.

El projecte dels alumnes partia de la pregunta “Com ens vestirem d’aquí a 50 anys?” tenint en compte que cal incorporar tecnologia wearable i aspectes d’ecologia, sostenibilitat i equitat. I algunes de les propostes realitzades pels alumnes per millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes han estat la creació de rellotges i braçalets que regulen l’exposició al sol, jaquetes amb localitzadors per a nens petits, sabates esportives per a diabètics, roba que controla la freqüència i batec cardíac, entre d’altres. Es tracta d’una iniciativa que “pretén conscienciar l’alumnat de la necessitat que les noves generacions esdevinguin generadores d’idees, continguts i plantejaments cap a un món millor i una societat més justa”.

El dijous vinent, 28 de febrer, una representació del Centre Prats de la Carrera de Palafrugell rebrà el premi en l’acte educatiu “Changing Education Together”, en el marc del Mobile World Congress. A l’entrega hi assistiran el consellers d’Educació i de Polítiques digitals de la Generalitat de Catalunya i d’altres representants d’institucions educatives i centres de tot Catalunya.