12.3 C
Pals
Dilluns, 25 gener 2021

En marxa a Sant Feliu un projecte per implicar els alumnes en la prevenció del bullying

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Torroella de Montgrí multarà l’excés de velocitat al Passeig Vicenç Bou i Passeig Catalunya a partir de l’estiu

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa una valoració molt positiva de les mesures adoptades els darrers sis mesos per pacificar la circulació i incrementar la seguretat

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona
Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i els centres educatius del municipi posen en marxa aquest curs escolar un projecte innovador dirigit per experts de la Universitat de Barcelona per prevenir el bullying. L’objectiu és que siguin els propis infants i adolescents els qui es preocupin del benestar i seguretat dels nens de cursos inferiors.

El projecte s’anomena TEI, que vol dir Tutoria Entre Iguals. Cada alumne d’infantil, primària i secundària esdevé el tutor d’un altre alumne de cursos inferiors. Es vol que aquesta relació es mantingui durant tota la vida escolar, i que sigui el tutor-company l’encarregat de supervisar possibles vulnerabilitats de l’infant.

La comunitat educativa ja ha estat informada de com aplicar el projecte durant aquest curs. El regidor d’educació del municipi, Josep Ramon Llobet, destaca la “bona acollida que ha tingut”, i que a les escoles els va agradar de seguida. Explicava a Ràdio Capital la base del projecte.

El programa Tutors entre Iguals es va començar a desenvolupar l’any 2002 en el marc de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona. El seu autor és el professor Andrés González Bellido.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Santa Cristina repartirà un miler de mascaretes gratuïtes contra la covid-19 a la població

Les Àrees de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro han encetat una nova iniciativa sota el lema ‘Protegeix-te, protegeix-me’.

Altres notícies