16.1 C
Pals
Dijous, 23 setembre 2021
- Publicitat -

En marxa a Sant Feliu un projecte per implicar els alumnes en la prevenció del bullying

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i els centres educatius del municipi posen en marxa aquest curs escolar un projecte innovador dirigit per experts de la Universitat de Barcelona per prevenir el bullying. L’objectiu és que siguin els propis infants i adolescents els qui es preocupin del benestar i seguretat dels nens de cursos inferiors.

El projecte s’anomena TEI, que vol dir Tutoria Entre Iguals. Cada alumne d’infantil, primària i secundària esdevé el tutor d’un altre alumne de cursos inferiors. Es vol que aquesta relació es mantingui durant tota la vida escolar, i que sigui el tutor-company l’encarregat de supervisar possibles vulnerabilitats de l’infant.

La comunitat educativa ja ha estat informada de com aplicar el projecte durant aquest curs. El regidor d’educació del municipi, Josep Ramon Llobet, destaca la “bona acollida que ha tingut”, i que a les escoles els va agradar de seguida. Explicava a Ràdio Capital la base del projecte.

El programa Tutors entre Iguals es va començar a desenvolupar l’any 2002 en el marc de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona. El seu autor és el professor Andrés González Bellido.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

SOS COSTA Brava: “Els ajuntaments no tenen cap sensibilitat per protegir el territori”

Alguns ajuntaments han demanat que es reduís el règim de protecció i integració paisatgística que s'havia aprovat al PDU
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -