20.5 C
Pals
Dijous, 7 juliol 2022
- Publicitat -

En marxa a Sant Feliu un projecte per implicar els alumnes en la prevenció del bullying

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i els centres educatius del municipi posen en marxa aquest curs escolar un projecte innovador dirigit per experts de la Universitat de Barcelona per prevenir el bullying. L’objectiu és que siguin els propis infants i adolescents els qui es preocupin del benestar i seguretat dels nens de cursos inferiors.

El projecte s’anomena TEI, que vol dir Tutoria Entre Iguals. Cada alumne d’infantil, primària i secundària esdevé el tutor d’un altre alumne de cursos inferiors. Es vol que aquesta relació es mantingui durant tota la vida escolar, i que sigui el tutor-company l’encarregat de supervisar possibles vulnerabilitats de l’infant.

La comunitat educativa ja ha estat informada de com aplicar el projecte durant aquest curs. El regidor d’educació del municipi, Josep Ramon Llobet, destaca la “bona acollida que ha tingut”, i que a les escoles els va agradar de seguida. Explicava a Ràdio Capital la base del projecte.

El programa Tutors entre Iguals es va començar a desenvolupar l’any 2002 en el marc de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona. El seu autor és el professor Andrés González Bellido.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Albert Giménez i Lisa Derksen Castillo exposen a Begur el seu projecte “Mares rotos”

La mostra es podrà visitar del 8 al 31 de juliol a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles Centre Cultural
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -