17.4 C
Pals
Divendres, 24 març 2023
- Publicitat -

Els Amics de les Arts anuncien la data d’estrena d’”El senyal que esperaves”

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

S’ha fet esperar però per fi hem pogut conèixer la data d’estrena del nou disc d’Els Amics de les Arts: el 18 de setembre. “El senyal que esperaves” arribarà després d’un estiu força mogut pel grup català, que, malgrat la situació post-confinament tan difícil per la cultura, té previstos diversos concerts arreu del territori. Aquests estan emmarcats sota el títol “Els dies més dolços” i comptaran amb algunes cançons que el grup fa temps que no toca als directes en format acústic i íntim.

“El senyal que esperaves” estarà format per 10 cançons, de les quals ja en coneixem cinc: ‘El meu cos’, ‘El senyal que esperaves’, ‘Semblava que fossis tu’, ‘Et vaig dir’ i ‘No vam saber tornar’. Pel que hem pogut escoltar intuïm un disc més tendit a l’electrònica però sense perdre l’essència d’Els Amics de les Arts, amb unes lletres més adultes, però també més iròniques i que tant parlen del seu públic. Els cinc senzills han tingut una gran acollida pels seguidors del Ferran, el Dani i el Joan Enric, que van veure com la data inicial d’estrena del disc, el 20 de març, s’esvaïa a causa de la pandèmia de Covid-19.

El grup ha anunciat a les seves xarxes que a partir d’aquest divendres 10 de juliol ja es podrà reservar l’àlbum i demanar-lo signat perquè arribi a casa el 18 de setembre. Ja no hi haurà més avançaments, pel que haurem d’esperar per conèixer com sonen ‘Als abismes’, ‘Adéu’, ‘Juliol 1994’, ‘Kokoschka’ i ‘Mentrestant’.

L’entrada Els Amics de les Arts anuncien la data d’estrena d’”El senyal que esperaves” ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El festival Mediterranea, de Roses, anuncia a Quevedo

El festival Mediterranea, que se celebra a Roses des de l’any 2016, ha anunciat avui en un acte a l’Ajuntament de Roses les primeres confirmacions del cartell per a la seva edició d’enguany, que se celebrarà el pròxim 5 d’agost. El primer confirmat ha estat el canari Quevedo, que ha batut rècords com el de
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -