28.1 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Els espais medievals de l’Empordà, protagonistes durant l’estiu

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà han programat prop de mig centenar de visites guiades als espais medievals de les dues comarques al llarg dels propers mesos. El programa proposa 25 visites guiades a l’Alt Empordà i 20 al Baix Empordà, amb el suport de l’associació Empordà Turisme, la Comissió Turística del Baix Empordà i diversos ajuntaments.

L’objectiu és fomentar el coneixement del territori als turistes i públic en general, especialment d’aquells espais o entorns que no tenen visites guiades convencionals o que són d’accés complicat. Per donar a conèixer aquest activitat i el llegat medieval de l’Empordà s’ha editat un fulletó desplegable amb tota la informació sobre les visites, com la temàtica, la data, l’hora, la durada o el preu, que és de 5 euros com a màxim. Se’n difonen 10.000 exemplars.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La nova deixalleria de Palamós amplia el seu horari d’atenció al públic

A partir d'ara, aquest servei romandrà obert al públic fins a les 19 h els dimecres i dissabtes, augmentant en dues hores l'horari de la instal·lació en aquests dies, amb l'objectiu de fomentar un major ús de la deixalleria.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -