30 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Els espectacles de les Nits del Barri del Convent, ajornats per la Covid-19, es reprenen al Teatre Mundial

La recuperada programació es trasllada al Teatre Mundial i tindrà lloc durant quatre divendres d’aquest novembre i desembre. La proposta, organitzada per l’Associació de Veïnes i Veïns del barri del Convent, malgrat l’excepcional reubicació d’enguany, va néixer amb l’objectiu de dinamitzar aquesta zona del municipi i descentralitzar l’activitat cultural bisbalenca.

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Com tantes d’altres propostes culturals, el cicle de Nits del Barri del Convent va haver d’ajornar-se per la Covid-19 quan havia de celebrar-se com normalment: de maig a juliol, entre el Convent dels Franciscans i la Piscina Municipal. La recuperada programació es trasllada al Teatre Mundial i tindrà lloc durant quatre divendres d’aquest novembre i desembre. La proposta, organitzada per l’Associació de Veïnes i Veïns del barri del Convent, malgrat l’excepcional reubicació d’enguany, va néixer amb l’objectiu de dinamitzar aquesta zona del municipi i descentralitzar l’activitat cultural bisbalenca.

Al Teatre Mundial el cicle de les Nits del Barri del Convent tornarà a oferir espectacles de tota tipologia: humor, contes, còmic i màgia. El tret de sortida serà el divendres 6 de novembre amb ‘Home (work in progress)’ de Cris-is: un espectacle que posa el drama al servei de la comèdia i que promet ser trepidant, emocionant, hilarant i, també, ple de tendresa. A més, també inclourà ‘Supermàgic’, de Fèlix Brunet, el 13 de novembre; ‘L’art de triar carxofes (homenatge a la padrina Marieta), de Jordi Palet i Puig, el 20 de novembre; i culminarà amb ‘L’atracció’ de la Cia. La Intrépida, el dijous 4 de desembre

L’entrada de cada un dels espectacles ubicats al Convent tindrà el preu de 3 euros i començaran a les 21 h, excepte la cloenda, que arrencarà a les 19 h: per a més informació es poden consultar tots els detalls a través del web del cicle.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Wolf Alice actuaran a Barcelona el 6 de març del 2022

Wolf Alice anuncia una gira europea que passarà per la Sala Apolo de Barcelona el 6 de març del 2022, en el seu retorn als escenaris des del 2018. La gira començarà el gener al Regne Unit, on aquesta mateixa setmana han aconseguit la primera posició dels discs més venuts amb “Blue Weekend”, el disc…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -