26.7 C
Pals
Diumenge, Setembre 15, 2019
  • Notícies

Els guals del carrer Carrilet de Palafrugell no pagaran la taxa mentre durin les obres

El consistori també està avaluant mesures per "pal·liar les possibles pèrdues econòmiques provocades als establiments comercials"

El més llegit

José Luís Vila de Ciutadans de Platja d’Aro ha sol·licitat la baixa d’afiliat

Diu que ho fa "per motius personals", però igualment seguirà sent regidor com a independent

Detenen un clan familiar que falsificava productes pel top manta des de Torroella i Ullà

Una operació policial de la Policia Espanyola ha acabat amb la detenció de tres persones d'una mateixa família, i dues més investigades, que, presúmptament, importaven i produien productes de roba i complements falisificats que es dedicaven al top manta i a basars

Lluís Puig després de les amenaces de mort: “Nosaltres, a ‘lo’ nostre”

L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha rebut aquest divendres diverses amenaces de mort en forma de pintades

Tornen a despenjar l’estelada de la rotonda de Palamós

És la quarta vegada que aquesta estelada pateix els efectes de les brigades espanyolistes

Submarinistes voluntaris netejaran el fons marí de Calella i Llafranc

L'any passat es van recollir més de 35 quilos de residus a Calella i Llafranc, aprofitant el dia també es vol conscienciar de la conservació marítima
Daniel Cortés Morés
Daniel Cortés Moréshttp://danicortes.cat
Coordinador de redacció i responsable de projectes de Ràdio Capital

Els veïns que tenen un gual al carrer Carrilet de Palafrugell no hauran de pagar la taxa del gual mentre durin les obres. És la decisió que ha pres l’equip de govern palafrugellenc com a contrapartida a les molèsties que ocasionen les tasques de millora que van començar al mes de gener i que s’allargaran durant 9 mesos aproximadament.

El consistori també està avaluant, segons un comunicat que han fet públic, mesures per “pal·liar les possibles pèrdues econòmiques provocades als establiments comercials”.

Altres decisions que sí que s’han pres són instal·lar llum supletòria per evitar els problemes de manca d’il·luminació. També s’han resolt, mitjançant diverses borses d’aparcament properes, la pèrdua d’espais d’aparcament en aquesta zona del barri de la Sauleda.

Les obres del carrer Carrilet van començar el mes de gener i tenen un termini d’execució que l’ajuntament situa ara en “9 mesos aproximadament” i costaran, aproximadament, un milió d’euros.

Es tracta d’un projecte contemplat en el Pla de Barris de la Generalitat, qui finançarà el 50% del cost de les obres. Un dels objectius de les obres és augmentar l’espai destinat als vianants i millorar l’accessibilitat, creant itineraris de gairebé dos metres d’amplada lliures d’obstacles.

A més, es contempla construir un carril bici de dos sentits de circulació separat del vial destinats als vehicles de motor.

El carrer Carrilet és la via principal del barri de La Sauleda, i està envoltat de diferents equipaments com el nou local social de La Sauleda, l’estació d’autobusos, l’escola bressol Els Belluguets i l’Escola Carrilet. És per això que el projecte pretén desenvolupar el potencial de la via per convertir-se en eix cívic del barri.

 

Últimes notícies

JxCAT alerta que no es compleix el contracte de gestió de la zona blava a Torroella

El grup municipal de JxCAT de Torroella de Montgrí ha denunciat que hi ha un incompliment de les condicions que estipula la plica d'adjudicació del servei de la zona blava del municipi

Instal·len plaques fotovoltaiques per l’autoconsum de l’Auditori Espai Ter

L'energia sobrant es destinarà a un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics davant l'Auditori Espai Ter

Més notícies