10.1 C
Pals
Dimecres, 12 agost 2020

Últims programes

La Xalana – 10 agost 2020

Avui en Roger Rams ens ha parlat de tres nous municipis del Baix Empordà: Santa Cristina, Parlavà i Torrent.

La Xalana – 5 agost 2020

Avui a la Xalana han pujat el tiktoker GerryQuerryBerry i en Martí Saguer.

Els ingredients de la dieta

Hola bon dia, segur que molts dels que m’esteu escoltant, us heu fet el propòsit d’aprimar-vos aquest any, o de menjar més sa, menys carn, fer esport… i tots aquests tòpics típics que es fan a principi d’any i al cap de 15 dies s’acaben oblidant…
Doncs voldria donar-vos un Consell, o més aviat un parell. Si feu dieta aneu a mercat i no a la farmàcia. És una opció molt més econòmica i efectiva.
Si estiguéssim més connectats a la natura, veuríeu que el que ara trobem al mercat: api, carxofes, bròquils, calçots, borraines, cols, endívies, escaroles, xicoies, espàrrecs, fonoll, porros, espinacs… Totes aquestes verdures tenen moltíssimes propietats que ens ajuden a millorar el nostre pes, a depurar-nos i netejar l’organisme després dels excessos de nadal. Com sempre dic, la natura no ens dona res per casualitat.
També podeu consumir fruites àcides com la llimona, la taronja, mandarines etc… totes elles carregades de vitamines i energia.
I una bona forma de fer exercici és sortir al bosc, respirar el romaní florit, mastegar llavors de fonoll, menjar alguna violeta, flors de borraines i si trobeu alguna malva. Totes aquestes plantes tenen bones propietats contra refredats i l’activitat física a camp obert ens fa més forts.

Amb tot això vull aprofitar per desitjar-vos un feliç any farcit de viandes i flors meravelloses, que alegrin, perfumin i donin llum i tranquil·litat a les vostres vides!

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios