9.6 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Els opositors al parc eòlic marí de Roses es reuniran demà amb el govern espanyol per parlar del projecte

Des de l'Associació Stop Macro parc eòlic marí de la Costa Brava Nord esperen que sigui una trobada "profitosa" que serveixi per expressar que el projecte afecta una zona "complicada" i demostrar que "hi ha molt rebuig per part del territori". 

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les quatre entitats opositores al parc eòlic marí projectat a Roses es reuniran demà amb el Subdelegat del Govern Espanyol, Albert Bramón, per parlar sobre el projecte. Els representants de l’Associació Stop Macroparc eòlic marí de la Costa Brava Nord, la IAEDEN – Salvem l’Empordà, ALLIMO i Fòrum l’Escala Empúries volen “conèixer de primera mà informació sobre la tramitació del macroparc eòlic”, així com entregar documentació al Subdelegat.

N’hem parlat amb Jordi Ponjoan, vicepresident de l’Associació Stop Macro parc eòlic marí de la Costa Brava Nord. Ponjoan explica que serà una reunió “informativa” per les dues bandes. En primer lloc, Jordi Ponjoan explica que volen saber com va el procés de tramitació del projecte. El vicepresident recorda que fa uns mesos hi van presentar al·legacions i que els sembla “que han tingut efecte”.

En segon lloc, volen transmetre a Albert Bramón el punt de vista dels ajuntaments del Baix Empordà que s’oposen al parc eòlic, entregant-li les mocions de suport a l’Associació. També li entregaran els firmes recollides fins al moment en contra del macro-projecte.

La reunió tindrà lloc demà a les 10 h a la Subdelegació del Govern espanyol a Girona. Des de l’Associació Stop Macro parc eòlic marí de la Costa Brava Nord esperen que sigui una trobada “profitosa” que serveixi per expressar que el projecte afecta una zona “complicada” i que “hi ha molt rebuig per part del territori”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -