14.6 C
Pals
Dissabte, 3 maig 2025
- Publicitat -

Els Tinars: una estrella Michelin a Llagostera

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El restaurant Els Tinars de Llagostera està dirigit pels germans Marc i Ana, la tercera generació de la família Gascons que es dedica a l’hostaleria. La tradició familiar es remunta a l’any 1950, quan els avis van obrir el restaurant Bahía, al passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols. Uns anys més tard, ja a la dècada dels 60, es va incorporar al restaurant la segona generació. Ells inauguren l’any 1978 Els Tinars. Aquesta llarga trajectòria familiar dona un avantatge.

El xef Marc Gascons té una visió clara de què vol dir treballar amb els productes del territori.

Gascons acaba amb un missatge optimista i amb un consell per als joves cuiners.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Isabel i Fabiola Alcalà: “Cal valorar més i millor la feina que fem els artesans”

El Terracotta Museu de la Bisbal ha inaugurat l’exposició “Ponderosa”, un homenatge a la família Alcalà i a l’empresa Ceràmica La Ponderosa, fundada fa gairebé cinquanta anys. La mostra repassa l’evolució de la ceràmica familiar, des de les peces artístiques del pare i l’avi fins a la producció actual, amb una reivindicació clara de l’artesania local.

Altres notícies