23.6 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Els treballadors de les ambulàncies de Girona faran vaga parcial

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els treballadors de les ambulàncies gironines han anunciat que convocaran una vaga parcial i indefinida que afectarà probablement un dia o hores concretes durant la darrera setmana de juliol. La vaga, segons han informat fonts sindicals al Diari de Girona, es convoca per anar en contra la remodelació del servei que proposa l’empresa concessionària, Transport Sanitari de Catalunya (TSC) i la manca d’implicació de l’administració per garantir el compliment del contracte d’adjudicació. També critiquen l’incompliment en matèria de riscos laborals, amb bases assistencials en estat deplorable i ambulàncies en mal estat, i segons han dit hi ha portalliteres exercint de conductors.

La decisió ha estat presa després de consultar la plantilla en divereses assamblees arreu del territori, en les que el 96% dels treballadors va optar per vaga. A partir d’aquests resultats, la decisió final l’han pres els sindicats majoritaris al comitè d’empresa Sindicat del Transport Sanitari de Girona, Comissions Obrerse i Sindi.cat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les noves mesures energètiques preocupen els comerciants del Baix Empordà

Les noves mesures d'estalvi energètic, que marquen la temperatura mínima per l'aire condicionat als 27 graus i obliguen a apagar els llums dels aparadors a partir de les deu de la nit, han entrat en vigor aquest dimecres 10 d'agost. Unes mesures que els comerços del Baix Empordà entomen amb certa hesitació i escepticisime
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -