17.2 C
Pals
Dijous, 22 febrer 2024
- Publicitat -

En marxa el Projecte Rossinyol al Baix Empordà

A finals del mes de novembre, aquest projecte es va posar en marxa en municipis de tota la província de Girona

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Projecte Rossinyol torna a arrencar una nova edició a la comarca del Baix Empordà. Aquest projecte és una xarxa innovadora i integrada de relacions, pràctiques i dinàmiques entre estudiants de la Universitat de Girona i alumnes d’origen estranger de centres educatius, amb l’objectiu de fomentar la integració de la ciutadania nouvinguda i la cohesió social.

Aquesta proposta esdevé una activitat d’extensió universitària que s’ha creat per teixir una xarxa de dinàmiques entre estudiants universitaris i alumnes dels centres, amb l’objectiu de potenciar la inclusió social, la ciutadania activa i el desenvolupament personal dels alumnes que participen en el projecte, i mitjançant la realització d’activitats programades fora de l’horari escolar amb un mínim de tres hores setmanals.

El projecte a la comarca

A finals del mes de novembre, aquest projecte es va posar en marxa en municipis de tota la província de Girona, inclòs el Baix Empordà. El divendres 18 de novembre es van fer diverses presentacions i cerca de voluntaris a municipis com Sant Feliu de Guíxols i la Bisbal d’Empordà. A Palafrugell també es va promoure la cerca de voluntaris per impulsar aquest projecte d’integració i cohesió social a la comarca.

A la Bisbal d’Empordà aquesta és la catorzena edició del Projecte Rossinyol. Hi participen sis estudiants de la Universitat de Girona que faran de mentores i mentors de sis nens i nenes dels centres educatius de la Bisbal.

A Palamós, també s’ha posat en marxa una nova edició del Projecte Rossinyol. Es va presentar divendres 25 de novembre i que s’allargarà fins a finals del mes de maig de l’any que ve. El projecte Rossinyol a Palamós compta enguany amb la participació de set joves mentorats de menys de 12 a 15 anys, estudiants d’ESO a l’Institut Palamós i a l’Institut Escola Vila-romà, i que fa relativament poc temps que han arribat al municipi. Les set mentores que acompanyaran aquests alumnes, han rebut una formació expressa per dur a terme aquesta funció, i són sis estudiants de la UdG, i una de l’Institut de La Bisbal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós inicia feines de millora i manteniment al passeig del Mar i als Jardins 1 d’octubre

L'actuació està prevista que s'allargui fins Setmana Santa i s'estendrà en altres trams del passeig del Mar que ho requereixin
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -