11 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Torroella comença les visites per validar l’accessibilitat dels equipaments turístics

En base a aquestes visites es farà un diagnòstic de l'estat dels equipaments en matèria d'accessibilitat i unes suggerències voluntàries per millorar-la

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les visites per validar i assessorar els equipaments municipals i establiments turístics de Torroella de Montgrí i l’Estartit en matèria d’accessibilitat han començat. Es tracta d’una iniciativa en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística i que pretén millorar la inclusivitat i accessibilitat de l’oferta turística de la Destinació.

Una tècnica en accessibilitat està visitant diversos establiments i equipaments de Torroella de Montgrí i l’Estartit i els fa un qüestionari amb diverses preguntes sobre infraestructures, senyalització, formació del personal, accessos o altres elements per atendre les persones amb discapacitat tant física com intel·lectual. En acabat fa un recorregut per la instal·lació. Amb tota la informació rebuda i observada es fa un informe que identifica quina és la situació de l’establiment en matèria d’accessibilitat i què pot fer per millorar-la. Aquest informe és confidencial i les seves conclusions són d’aplicació voluntària.

Els informes tenen en compte la legislació vigent tant estatal com autonòmica en matèria de sostenibilitat i la metodologia del Pla d’Accessibilitat Turística del Consell Comarcal del Baix Empordà.

L’empresa adjudicatària del servei ha estat Baldrick and Munitz SL, una companyia amb seu a Roses especialitzada en consultoria turística i que ha treballat per diversos ajuntaments del país en el desenvolupament de projectes similars. El contracte, té una vigència de 10 mesos i el termini màxim per a realitzar els informes per cada un dels establiments és de tres mesos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×21 – 28 febrer 2024

TRACKLIST SAINT MOTEL – MY TYPE SCOUTING FOR GIRLS – THIS AIN’T A LOVE SONG BLUR – COFFEE & TV VANCE JOY –...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -