Vi de la DO Empordà, degustacions, còctels i molt més

Del 07 al 10 de setembre, la 33ª Mostra del Vi de l’Empordà, un esdeveniment de tradició i singularitat dins del nostre territori, el qual ha esdevingut punt de trobada anual obligatori tant per als figuerencs com per als visitants de dins i fora de Catalunya. Una proposta imprescindible per tots els que som amants del vi DO Empordà i que es complementa amb degustacions de productes agroalimentaris del territori.

Avui Dijous podreu gaudir dels vins, la gastronomia i de tot el que envolta aquest món de 18h a 22h de la nit a la Rambla de Figueres, on hi tindrà lloc, per exemple, una demostració de còctels amb vi, a càrrec de Maverick Cocktail Bar.

Born To Rock. Castell d’Aro All Time

Aquest any a Castell d’Aro torna la seva Festa Major amb la millor música en directe i un grapat més d’activitats com els campionats de petanca i botifarra, el correfoc, el correbars i l’animació per la mainada.

I és que per inaugurar la festa major de la millor manera a les 22h de la nit, a la Sala Polivalent en Peyu serà l’encarregat de posar el seu toc d’humor a tres dies de Festa Major. Tot seguit el públic podrà escoltar el concert de rumba de Toni Cayena. A la tarda però, a les 17:30h a la Plaça Poeta Sitjà hi haurà, pels més petits, animació infantil amb Cesc Serrat.

Les rutes més boniques de la Costa Brava, en un llibre

Sergi Lara geògraf i guia de muntanya professional ens porta un recull de 15 itineraris que us permetran recórrer un dels destins turístics més importants del món, la Costa Brava. Algunes de les rutes que podreu resseguir són de Portbou a Llançà, de Pals a la Bisbal d’Empordà o de Palamós a Sant Feliu de Guíxols, totes amb el valor afegit de transitar per un paisatge exquisit i incomparable.

Totes aquestes rutes i molt més, les podeu trobar al seu nou llibre “Excursions a peu per la Costa Brava” que presentarà avui a les 19h de la tarda a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Palafrugell.