3.6 C
Pals
Dimecres, 1 desembre 2021
- Publicitat -

Endeguen la millora de l’edifici que allotja el consultori mèdic de Pals

Els treballs han comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Girona i tenen l’objectiu de millorar les instal·lacions de l’edifici de la Policia Local i el Consultori Municipal de Pals.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Pals ha engegat un pla de millora de l’edifici més enllà de les tasques habituals de manteniment.

Al consultori mèdic s’hi han reformat els banys per fer-los accessibles a persones de mobilitat reduïda i s’ha habilitat una rampa i baranes a l’entrada des l’avinguda Paul Companyó. D’aquesta manera ara el consultori disposa de dues portes, una d’entrada i una altra de sortida adaptades a la mobilitat reduïda.

Així mateix també s’està treballant en la reforma d’uns espais que actualment es destinaven a magatzem per millorar les condicions de seguretat de les oficines de la Policia Local.

També s’han realitzat treballs de manteniment, conservació i pintura  de la façana de tot l’edifici per tal d’evitar el deteriorament accentuat de la façana i mantenir una imatge digna de l’equipament.

L’objectiu de les actuacions que s’estan realitzant és millorar les instal·lacions de l’edifici. El condicionament compta amb la subvenció de la Diputació de Girona, en el marc del programa “Fons de cooperació econòmica per l’any 2020”.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Pals segueix treballant en l’adaptació i posada a punt dels equipaments del municipi a fi d’oferir als veïns i veïnes uns millors espais.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Alícia Rey & Jan Buxeda presenten “Nadales de Sofà”

“Nadales de sofà” és el projecte musical que uneix els músics terrassencs Jan Buxeda (Caseta) i Alícia Rey (Sense Sal). Després d’haver col·laborat a ‘Tot el que odiàvem” (Caseta), van començar a treballar plegats en la producció de cançons com ‘Tornar’ o ‘Fer Camí’ (Alícia Rey), iniciant un camí musical plegats que els ha dut…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -