23.6 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Endesa es compromet amb Palafrugell a fer un seguiment “exhaustiu” del subministrament elèctric per acabar amb els talls

La companyia, el sector hoteler i l'Ajuntament s'han reunit per abordar el problema dels microtalls

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La companyia Endesa, el sector hoteler de Palafrugell i l’Ajuntament del municipi s’han reunit per abordar el problema dels microtalls de llum. Durant la trobada, Endesa es va comprometre amb a mantenir una comunicació “constant, fluida i directa” entre l’empresa i l’Ajuntament per fer un seguiment del subministrament elèctric a les zones de costa durant l’estiu.

L’alcalde del municipi, Joan Vigas, valora positivament la reunió i diu que estaran al costat del sector fent seguiment perquè es pugui donar “un bon servei com a municipi turístic” que són.

Durant els últims caps de setmana, els nuclis de Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell van patir constants microtalls elèctrics en el subministrament elèctric. Així ho va denunciar la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava, que localitza els pics de la incidència durant els caps de setmana, quan hi ha una major afluència de gent als establiments.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les noves mesures energètiques preocupen els comerciants del Baix Empordà

Les noves mesures d'estalvi energètic, que marquen la temperatura mínima per l'aire condicionat als 27 graus i obliguen a apagar els llums dels aparadors a partir de les deu de la nit, han entrat en vigor aquest dimecres 10 d'agost. Unes mesures que els comerços del Baix Empordà entomen amb certa hesitació i escepticisime
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -