25.9 C
Pals
Dimecres, 17 agost 2022
- Publicitat -

L’smart city centra la 2a edició de l’Entrepreneurship Summer Challenge School Calonge by UIC Barcelona

Es tracta d’un programa de formació contínua obert a estudiants que vulguin ampliar els seus coneixements en les àrees de l’emprenedoria, la innovació, la creativitat i les estratègies de comunicació

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El castell de Calonge acull del 29 de juny a l’1 de juliol la segona edició de l’Entrepreneurship Summer Challenge School Calonge, una iniciativa engegada conjuntament per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Es tracta d’un programa de formació contínua obert a estudiants que vulguin ampliar els seus coneixements en les àrees de l’emprenedoria, la innovació, la creativitat i les estratègies de comunicació. Aquesta iniciativa és fruit del conveni marc que van signar el curs passat ambdues entitats, i l’acord es va gestar amb l’objectiu de fomentar i impulsar la formació en emprenedoria, gestió cultural i arquitectura. En aquesta segona edició, el curs està centrat en l’smart city i s’oferiran propostes emprenedores per a ser aplicades a Calonge i Sant Antoni.

El curs, que se celebra al castell de Calonge, compta amb la participació de 16 assistents i la formació està impartida per professors de UIC Barcelona especialistes en l’àmbit de la comunicació, l’emprenedoria i la innovació. A la inauguració de la 2a edició del l’Entrepreneurship Summer Challenge School Calonge han assistit avui el Sr Jordi Soler, alcalde de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i el Dr. Alfonso Méndiz, rector de UIC Barcelona.

En el marc d’aquesta col·laboració, l’Ajuntament i el Vicerectorat de Recerca, Innovació i Transferència de UIC Barcelona – mitjançant el HUB d’Innovació de la Universitat-, el juliol de l’any passat va posar en marxa aquesta primera activitat de formació per a persones amb estudis universitaris de grau en Ciències de la Comunicació i postgraus, com ara el University Master’s Degree in Entrepreneurial Financing: Venture Capital and Private Equity, Màster Universitari en Gestió Cultural, Master’s Degree in Architecture & Design Business Management, Màster Executive en Big Data Science, Màster en Direcció d’Empreses i Producció.

L’Entrepreneurship Summer Challenge School Calonge by UIC Barcelona és només una de les iniciatives que han organitzat i desenvolupat conjuntament ambdues institucions; la col·laboració pretén promoure d’altres accions d’emprenedoria en àmbits teòrics i pràctics diversos per donar a conèixer i impulsar la zona de Calonge i Sant Antoni com a territori emprendedor.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Begur es prepara per a viure la dissetena edició de la Fira d’Indians

Els dies 2, 3 i 4 de setembre, el municipi s’engalanarà per a celebrar novament el vincle entre Begur i Cuba a ritme de música, tastos, sessions teatralitzades i visites culturals
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -