3.9 C
Pals
Dissabte, 28 gener 2023
- Publicitat -

Enhorabona

Fa uns quants mesos vaig tenir un accident de cotxe, on el vehicle que conduïa va patir una ensopegada d’un altre. És una eina indispensable per mi, ja que és la que em porta a la feina i em torna a casa cada dia. Quan et passa alguna cosa així, et desesperes, i esperes trobar una solució ràpida i acord amb el problema per no quedar-te tirada i poder seguir endavant, i malgrat que ho sembli, no és gens fàcil.

El destí va fer que, en la recerca d’un taller que m’atengués, trobés un a Sant Feliu de Guíxols, a la Carretera de Girona i que un gran problema, tingués una gran solució. El Pere i el Jordi, els germans Alsina que estan al front de Tallers Alsina, un negoci familiar que ja porta viu 50 anys, a part d’actuar amb una gran professionalitat, de seguida es van posar mans a l’obra i a part de tractar el vehicle d’una manera impecable, també em van confortar, tranquil·litzar, i em van oferir el millor dels tractes que es pot donar a un client, el millor tracte que es pot donar en tots els aspectes.

Grans professionals i grans persones com ells es tindrien de creuar més en les nostres vides, persones amb solucions, persones amb un somriure innat i unes ganes d’ajudar immenses, persones que d’un mal dia, et fan uns dies millors. Per tot això, i per la feina més que ben feta: enhorabona!

Sens dubte, una descoberta que haig de compartir-vos i que ho faig des d’aquí, perquè no perdeu l’oportunitat de poder gaudir-la, com jo ho he fet.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios