20.6 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Enllesteixen les obres d’arranjament del camí de les Dunes

L'actuació no ha servit únicament per endreçar i millorar la seva imatge, sinó que també s'ha aprofitat per renovar tots els serveis, tant la xarxa de telecomunicacions, com l'elèctrica i l'enllumenat públic

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana quedaran enllestides les obres d’arranjament del tram urbà del camí de les Dunes, comprès entre el carrer Santa Caterina i Santa Margarita. L’actuació no ha servit únicament per endreçar i millorar la seva imatge, sinó que també s’ha aprofitat per renovar tots els serveis, tant la xarxa de telecomunicacions, com l’elèctrica i l’enllumenat públic. Així mateix, s’ha substituït la canonada d’impulsió i distribució de l’aigua potable.

Pel que fa al tractament final que se li ha donat, s’ha optat per una solució que mantingui l’essència del vial, un camí de transició entre l’entorn natural i el nucli urbà.  Per aquesta raó, s’ha pavimentat amb sauló compactat  i s’ha il·luminat amb noves llumeneres amb llum indirecta baixa. També s’ha assegurat el talús, s’hi ha plantat heura corredissa i d’una tanca de protecció per vianants. El pas de vehicles continuarà limitat exclusivament als de serveis. L’obra ha tingut un cost de prop de 80.000 euros. Els treballs han comptat amb el suport de la Brigada Municipal en l’execució de diverses feines complementàries.

Jordi Oliver, regidor d’Urbanisme, explica que amb aquesta obra s’ha millorat l’estat i l’aspecte d’un dels trams de camí més utilitzats per accedir al Parc Natural i el camí d’accés al Castell del Montgrí, des del nucli de Torroella de Montgrí.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Malestar a Calonge pel sistema de recollida de residus

L’any 2019, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va començar a implantar un nou sistema de recollida de residus,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -